For meg er Twitter en god ressurs for å holde meg oppdatert på hva som skjer i fagmiljøet mitt. Her får du vite litt om hvordan jeg bruker Twitter. Min strøm består hovedsaklig av folk som tvitrer om brukeropplevelser, nettutvikling, brukertesting, markedsføring og kommunikasjon. I tillegg følger jeg noen humorfolk, mennesker med felles hobbyer, og en knøttliten andel personlige venner.

  • Når jeg får nye følgere sjekker jeg deres strøm for å se om de har noe fornuftig på hjertet. Hvis jeg liker det jeg leser følger jeg tilbake. Slik holder jeg strømmen min noenlunde overkommelig. For meg blir det mye støy dersom jeg skal følge over 300 stykker.
  • Når jeg finner en spennende lenke som jeg ikke får lest merker jeg den tweeten som favoritt. I ny og ne tar jeg opp listen med favoritter og leser artiklene. Når artikkelen er lest fjernet jeg stjernen. Det er ikke slik favoritter er ment til å brukes, men dette fungerer godt for meg.
  • Jeg ønsker ikke å bli forstyrret av twitter, så alle varslinger utenom mentions er skrudd av. Når jeg arbeider har jeg sjelden/aldri Twitter åpent. På do, i sengen og ved transport er jeg mer aktiv.
  • I perioder jeg skal (av ulike årsaker) være aktiv på Twitter bruker jeg Tweetdeck, et supert program som lar meg bruke flere konti samtidig, og skreddersy oppsettet mitt.
  • Jeg deler kun lenker jeg har lest og som jeg mener andre har godt av å lese.
Her får du et litt tilfeldig utvalg noen mennesker du kan følge:

Ikke nøl med å følg meg på @aeslettebo. Dersom du har sagt noe interessant i det siste, får du nok en følger tilbake.